Alumne og MEM-konference

Det er et selvstændigt formål med TML uddannelsen at skabe muligheder for at etablere faglige netværk mellem deltagerne både under og efter uddannelsen. Med den årlige MEM-konference for tidligere og nuværende studerende støttes videreførelsen af netværket.

Hold 15Nye dimittender 2011

Det var 15 stolte dimittender, der den 17. juni fik overrakt beviset på, at de har bestået masteruddannelsen TML efter to års studier.

Der er nu næsten 300 færdige MEM'ere (Master of Environmental Management) fra TML.

Se dimittenderne fra hold 14 

Se dimittenderne fra hold 13 

Se dimittenderne fra hold 12 

Se dimittenderne fra hold 11 

Se dimittenderne fra hold 10 

Se dimittenderne fra hold 9 

Se dimittenderne fra hold 8 

MEM-netværket

MEM-konferencen har udviklet sig til at være den årlige begivenhed, hvor man genser hinanden og kan mødes på tværs af holdene. Hertil kommer naturligvis alle de personlige og kollegiale kontakter, der fortsat lever i bedste velgående, selv om man har afsluttet uddannelsen.

Alumnenet - det virtuelle netværk

MEM'ere kan nu kommunikere via Alumnenet. Det er virtuelt netværk for alle, der har afsluttet en uddannelse på DTU. Den enkelte kan kommunikere enten med alle de andre MEM'ere eller med sit eget hold. Du kan finde de andre MEM'eres adresser og det er også muligt at sætte en debat i gang. Netværket bliver præcis så levende som de mennesker der deltager i det!

Adresseændring

Det er et stort arbejde at vedligeholde vores database over MEM-netværket. Hvis vi ikke får besked, når du flytter eller skifter E-mail adresse, risikerer du at falde ud af vores kartotek.

HUSK DERFOR ALTID AT MELDE ADRESSEÆNDRING!

Adresseændring kan indberettes elektronisk her.